FARMER
FARMER
17.10.2024 - 20.10.2024
Expoziţie-târg internaţională specializată de produse, utilaje, tehnologii agricole şi meşteşuguri, ediţia a XXVII-a
Până la începerea expoziției au rămas zile: 147
(CIE "MOLDEXPO" SA)
Expozițiile MOLDAGROTECH (autumn) și FARMER - tendințe mondiale pentru agricultura din Moldova
2019-10-08 15:03:12

 

În perioada 16 - 19 octombrie 2019, CIE Moldexpo va găzdui principalul eveniment al anului pentru complexul agroindustrial din Republica Moldova, care va uni expoziția internațională specializată MOLDAGROTECH (autumn), ediția a XXXVII-a, expoziția-târg FARMER, ediția a XXII-a, târgurile “Animal show” și “Toamna de Aur” și alte evenimente speciale.

Organizator: Centrul Internațional de Expoziții «Moldexpo»

Suport oficial:

- Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova;

 - Federația Națională a Fermierilor din Moldova

Sponsor general: Compania Agroprofi SRL – dealer oficial al brandului CASE IH în Republica Moldova

Partener media general: AGRO-TV Moldova

Parteneri media: Agrobusiness.md, Agroexpert.md

Suport media: MyBusiness.md, 999.md, Omnibus, Пресс Биржа, АПК Эксперт

 

Misiunea celei mai mari expoziții agricole din țară, MOLDAGROTECH (autumn), este de a oferi industriei agricole locale cele mai moderne utilaje și tehnologii, ce ar contribui la sporirea eficienței și creșterea profiturilor în agricultură.

Schimbările climatice și efectele tot mai accentuate ale acestora, accesul insuficient la irigare, nevoia tot mai mare de aplicare a tehnologiilor moderne au făcut oportună organizarea expoziției MOLDAGROTECH (autumn). Evenimentul oferă modalități de depășire a provocărilor cu care se confruntă complexul agroindustrial național. Prestigiul sporit al expoziției MOLDAGROTECH și corespunderea cu standardele internaționale din domeniu sunt confirmate de agrearea de către Asociația Mondială a Industriei Expoziționale (UFI) și  Asociația Europeană a Organizatorilor Expozițiilor Agricole (EURASCO).

În perioada 16 - 19 octombrie, aproximativ 120 de participanți din Republica Moldova, Austria, Germania, Italia, România, Rusia, Turcia, Republica Cehă și Ucraina vor prezenta cele mai avansate mașini, echipamente și servicii pentru agrobusiness, iar în pavilioanele expoziționale și pe spațiile în aer liber se vor desfășura diverse evenimente.

Cel mai extins segment al expoziției va fi completat cu mașini și echipamente agricole. Aici vor fi prezentate tractoare, mașini de lucrat solul și semănătoare, utilaje de fertilizare și de protecție a plantelor, echipamente de recoltare, de pregătire a furajelor, utilaje pentru lucrarea solului post-recoltare și depozitare a culturilor, mașini de încărcare-descărcare, transport special, echipamente pentru servicii tehnice, piese de schimb, echipamente pentru creșterea animalelor și păsărilor de curte.

Vor fi prezentate noutăți pe toate segmentele expoziției - sisteme de aprovizionare cu apă și irigare în agricultură, mașini pentru lucrări de ameliorare a terenurilor, precum și îngrășăminte și produse pentru protecția plantelor, echipamente pentru industria alimentară și de prelucrare, echipamente pentru hrănirea animalelor, tehnologii de economisire a energiei.

În cadrul expoziției, producătorii locali vor prezenta realizări în domeniul ingineriei agricole. Printre aceștia se înscriu Moldagrotehnica SA, ITA Mecagro, Batstractor SRL, Agromasina SA.

Agroprofi SRL, sponsorul general al expoziției, se va distinge cu mașini și echipamente agricole ale producătorilor de top din lume, printre care tractoare și combine din clasa premium CASE IH, precum și Maschio Gaspardo (Italia), Vaderstad (Suedia), Gregoire Besson (Franța).

Mașini agricole moderne, echipamente de la producători străini vor fi prezentate de companiile Vadalex-Agro SRL, DP Lemken-Ucraina, Agromotor Premium SRL, Agrofermotech SRL, JCS JM Invest Group SRL, ISP Inter SRL, Evolar SRL, Elit-Tehnica SRL, ElitAgrotehnologie SRL, Agrimatco SRL, Servmixt - Agro SRL, Diazteh SRL (dealer oficial al mărcilor Fendt și Valtra), SC ISP Inter, Hidroimpex SA, Voshod-Agrotehnica SRL, Carvidon Service SRL, Agropiese TGR (inclusiv tractoare Belarus), Techno MS și altele.

Echipamentele și tehnologiile pentru sectorul agricol vor fi prezentate de FPC Aprocomteh SRL, Evolar SRL, Agromester HD, Brunnthaller-CS s.r.o. (Republica Cehă), ООО Завод элеваторного оборудования (Ucraina), Tornum SRL (România), ООО Грантех Инжиниринг (Ucraina), PV Group LLC (Ucraina) și altele.

Compania Ozonteh Impex SRL va expune echipamente pentru curățarea rapidă și eficientă a nucilor. De asemenea, la expoziție vor fi prezentate cântare pentru depozite, comerciale și cântare auto de la companiile Calbor Grup SRL și Alex S&E SRL și pulverizatoarele de la Tehnosuport SRL.

Sistemele de irigare prin picurare vor fi prezentate de Agrodor - Succes SRL, iar sisteme de irigare de generație nouă vor fi expuse la standul Irritec S.p.A. (Italia). Compania din Turcia Arılı Plastik Sanayii A.Ș va demonstra o gamă largă de echipamente de irigare. Agroforța-M SRL va promova servicii pentru proiectarea, instalarea și întreținerea sistemelor de irigare.

Grupul de companii Eurochem va prezenta o selecție largă de îngrășăminte pentru dezvoltarea și creșterea productivității multor culturi. Silitră amoniacală și îngrășăminte cu azot vor fi, de asemenea, ofertate de producătorul rus АО «ОХК «УРАЛХИМ».

Compania din România Atlas Impex SRL va prezenta soluții tehnologice în domeniul zootehniei, iar compania Grădina Mărioarei împreună cu compania austriacă Prochaska vor oferi agricultorilor și grădinarilor echipamente profesionale de îngrijire a plantațiilor.

În cadrul expoziției, va avea loc concursul „Noutatea anului”, la care s-au înscris 26 de companii - producători și distribuitori de mașini și echipamente pentru sectorul agricol, industria, care vor prezenta pentru jurizare peste 40 de mostre de echipamente agricole de producție locală și străină pentru sectorul agroindustrial, precum și produse fitosanitare și îngrășăminte. Marele premiu va fi adjudecat pentru contribuția specială la modernizarea complexului agroindustrial din Moldova.

Ziua Tinerilor „Agrogenerație” va reuni tineri specialiști și studenți din domeniul industriei agricole care vor prezenta lucrări științifice, precum și inovații în domeniu.

Expoziţia-târg internaţională specializată de produse,

utilaje, tehnologii agricole şi meşteşuguri FARMER, ediţia a XXII-a

Expoziția-târg FARMER este un eveniment internațional destinat stimulării dezvoltării agriculturii din Moldova, promovării produselor autohtone și străine, misiunea căreia este avansarea gradului de competitivitate al sectorului agricol din Moldova și stabilirea contactelor cu potențiali parteneri locali și străini.

În acest an, la FARMER vor participa peste 240 de companii agricole, gospodării țărănești și de fermieri, asociații naționale de specialitate, organizații financiare și reprezentanți ai institutelor de cercetare, care vor prezenta tehnologii, materiale și instrumente pentru funcționarea eficientă a gospodăriilor agricole, precum și produse ale fermierilor moldoveni.

În pavilionul nr. 3, vizitatorilor le vor fi prezentate cele mai diverse produse crescute în gospodăriile țărănești, membri ai Federației Naționale a Fermierilor din Moldova și ai reprezentanțelor sale regionale.

Nuci, soiuri noi și puieți de nuci vor fi disponibile la standul membrilor Uniunii Asociației Producătorilor de Culturi Nucifere din Republica Moldova.

Expozanții vor prezenta o selecție largă de nutrețuri combinate, material semincer, hibrizi și medicamente veterinare.

Compania Mărculești Combi SA va demonstra în cadrul expoziției o linie de furaje granulate pentru animale și păsări. Sum Agro Service SRL (sponsorul înregistrării specialiștilor la expoziția FARMER și distribuitorul oficial al celor mai mari producători de medicamente veterinare: Ceva Sante Animale, Kilco. Vapco, Reefco, Danisco etc.) va prezenta produse necesare pentru întreținerea animalelor și păsărilor: acidifianți, neutralizatori de micotoxine, antioxidanți, dezinfectanți, antibiotice și vitamine.

Semințe cu un potențial randament ridicat de porumb, floarea soarelui, mazăre și alte culturi vor fi disponibile la standul Limagrain Moldova SRL (reprezentant oficial al companiei franceze Limagrain Europe). Semințe, răsaduri și îngrășăminte vor fi, de asemenea, prezentate de Syngenta SRL, SEED-TRADE S.R.L. și alte companii.

Accesul la sursele de finanțare este vital pentru dezvoltarea unui sector agricol competitiv. Băncile comerciale „Moldova-Agroindbank” S.A. și „Procredit Bank” S.A. vor propune  împrumuturi pentru gospodării de fermieri și întreprinderi agricole mici.

În cadrul expoziției FARMER vor fi organizate mai multe evenimente captivante.

Printre acestea se înscrie concursul «Fermer-lider», al cărui scop este  de a promova produsele locale organice și de a aplica tehnologii inovatoare în procesul de producție. Aici vizitatorii vor beneficia de oportunitatea de a afla metode moderne în agricultură, soiuri noi de plante și alte realizări ale fermierilor din Republica Moldova.

Tradițional, la Târgul «Toamna de Aur» vizitatorii vor cumpăra cele mai proaspete, gustoase și ecologic curate direct de la producător – legume, fructe, precum și puieți, răsaduri și multe altele.

La expoziția de animale și păsări de rasă „ Animal Show” vor fi prezentate cele mai bune rase de animale și păsări.

Programul de afaceri al expozițiilor MOLDAGROTECH (autumn) și FARMER

Expoziția-târg FARMER va deveni o platformă pentru activitatea Proiectului Uniunii Europene de dezvoltare a zonelor rurale din Republica Moldova. Scopul proiectului este de a crea un mediu de afaceri competitiv, modern și durabil în sectorul agricol al țării noastre. Printre obiectivele proiectului: creșterea componentei inovatoare a agroindustriei, înlesnirea accesului produselor locale pe piețele externe, introducerea standardelor de calitate și certificare. La proiect pot participa fermieri, reprezentanți ai institutelor de cercetare, școli profesionale și firme agricole din țară.

În cadrul programului de afaceri al expozițiilor MOLDAGROTECH (autumn) și FARMER vor avea loc conferințe științifice, seminare cu participarea specialiștilor din comunitatea științifică de specialitate și expozanți.

Pe agenda sunt incluse teme importante pentru sectorul agrar: biotehnologia modernă de creștere a animalelor de fermă, combaterea dăunătorilor în podgorii în condițiile climatice din 2019, soiuri de perspectivă de mere, producția de material săditor devirusat și multe altele.

Specialiștii Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului din Republica Moldova și ai Centrului de Stat pentru Certificarea și Aprobarea Produselor Fitosanitare și Îngrășămintelor vor informa în detaliu despre gestionarea produselor fitosanitare cu regim strict reglementat.

Fondul internațional pentru dezvoltare agricolă (IFAD) va organiza o masă rotundă cu privire la măsurile de creștere a productivității agricole și adaptarea la schimbările climatice, precum și oportunitățile de finanțare în cadrul programelor IFAD. Iar Proiectul Livada Moldovei va organiza un seminar dedicat problemei finanțărilor în agricultură, oferite de partenerii externi.

Institutul de Fitotehnie Porumbeni va prezenta noile aspecte tehnologice de cultivare a porumbului și perspectivele extinderii hibrizilor de marca Porumbeni.

Agro-Place SRL va organiza un seminar privind posibilitățile de promovare a fructelor moldovenești pe piețe noi.

 

IMPORTANT!

Expozițiile MOLDAGROTECH (autumn) și FARMER atrag, în mod tradițional, un număr mare de vizitatori. Pentru a economisi timp și a vizita expozițiile, înregistrați-vă aici, primiți un bilet de intrare pentru toate cele 4 zile de desfășurare a expoziții și catalogul participanților din acest an.

Deschiderea oficială a expozițiilor va avea loc pe 16 octombrie, ora 11:00, pavilionul nr.2.

Deschiderea oficială a expozițiilor va avea loc pe 16 octombrie 2019, ora 11:00, pav. nr.2.

 

În perioada 16 - 19 octombrie 2019, CIE Moldexpo va găzdui principalul eveniment al anului pentru complexul agroindustrial din Republica Moldova, care va uni expoziția internațională specializată MOLDAGROTECH (autumn), ediția a XXXVII-a, expoziția-târg FARMER, ediția a XXII-a, târgurile “Animal show” și “Toamna de Aur” și alte evenimente speciale.

Organizator: Centrul Internațional de Expoziții «Moldexpo»

Suport oficial:

- Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova;

 - Federația Națională a Fermierilor din Moldova

Sponsor general: Compania Agroprofi SRL – dealer oficial al brandului CASE IH în Republica Moldova

Partener media general: AGRO-TV Moldova

Parteneri media: Agrobusiness.md, Agroexpert.md

Suport media: MyBusiness.md, 999.md, Omnibus, Пресс Биржа, АПК Эксперт

 

Misiunea celei mai mari expoziții agricole din țară, MOLDAGROTECH (autumn), este de a oferi industriei agricole locale cele mai moderne utilaje și tehnologii, ce ar contribui la sporirea eficienței și creșterea profiturilor în agricultură.

Schimbările climatice și efectele tot mai accentuate ale acestora, accesul insuficient la irigare, nevoia tot mai mare de aplicare a tehnologiilor moderne au făcut oportună organizarea expoziției MOLDAGROTECH (autumn). Evenimentul oferă modalități de depășire a provocărilor cu care se confruntă complexul agroindustrial național. Prestigiul sporit al expoziției MOLDAGROTECH și corespunderea cu standardele internaționale din domeniu sunt confirmate de agrearea de către Asociația Mondială a Industriei Expoziționale (UFI) și  Asociația Europeană a Organizatorilor Expozițiilor Agricole (EURASCO).

În perioada 16 - 19 octombrie, aproximativ 120 de participanți din Republica Moldova, Austria, Germania, Italia, România, Rusia, Turcia, Republica Cehă și Ucraina vor prezenta cele mai avansate mașini, echipamente și servicii pentru agrobusiness, iar în pavilioanele expoziționale și pe spațiile în aer liber se vor desfășura diverse evenimente.

Cel mai extins segment al expoziției va fi completat cu mașini și echipamente agricole. Aici vor fi prezentate tractoare, mașini de lucrat solul și semănătoare, utilaje de fertilizare și de protecție a plantelor, echipamente de recoltare, de pregătire a furajelor, utilaje pentru lucrarea solului post-recoltare și depozitare a culturilor, mașini de încărcare-descărcare, transport special, echipamente pentru servicii tehnice, piese de schimb, echipamente pentru creșterea animalelor și păsărilor de curte.

Vor fi prezentate noutăți pe toate segmentele expoziției - sisteme de aprovizionare cu apă și irigare în agricultură, mașini pentru lucrări de ameliorare a terenurilor, precum și îngrășăminte și produse pentru protecția plantelor, echipamente pentru industria alimentară și de prelucrare, echipamente pentru hrănirea animalelor, tehnologii de economisire a energiei.

În cadrul expoziției, producătorii locali vor prezenta realizări în domeniul ingineriei agricole. Printre aceștia se înscriu Moldagrotehnica SA, ITA Mecagro, Batstractor SRL, Agromasina SA.

Agroprofi SRL, sponsorul general al expoziției, se va distinge cu mașini și echipamente agricole ale producătorilor de top din lume, printre care tractoare și combine din clasa premium CASE IH, precum și Maschio Gaspardo (Italia), Vaderstad (Suedia), Gregoire Besson (Franța).

Mașini agricole moderne, echipamente de la producători străini vor fi prezentate de companiile Vadalex-Agro SRL, DP Lemken-Ucraina, Agromotor Premium SRL, Agrofermotech SRL, JCS JM Invest Group SRL, ISP Inter SRL, Evolar SRL, Elit-Tehnica SRL, ElitAgrotehnologie SRL, Agrimatco SRL, Servmixt - Agro SRL, Diazteh SRL (dealer oficial al mărcilor Fendt și Valtra), SC ISP Inter, Hidroimpex SA, Voshod-Agrotehnica SRL, Carvidon Service SRL, Agropiese TGR (inclusiv tractoare Belarus), Techno MS și altele.

Echipamentele și tehnologiile pentru sectorul agricol vor fi prezentate de FPC Aprocomteh SRL, Evolar SRL, Agromester HD, Brunnthaller-CS s.r.o. (Republica Cehă), ООО Завод элеваторного оборудования (Ucraina), Tornum SRL (România), ООО Грантех Инжиниринг (Ucraina), PV Group LLC (Ucraina) și altele.

Compania Ozonteh Impex SRL va expune echipamente pentru curățarea rapidă și eficientă a nucilor. De asemenea, la expoziție vor fi prezentate cântare pentru depozite, comerciale și cântare auto de la companiile Calbor Grup SRL și Alex S&E SRL și pulverizatoarele de la Tehnosuport SRL.

Sistemele de irigare prin picurare vor fi prezentate de Agrodor - Succes SRL, iar sisteme de irigare de generație nouă vor fi expuse la standul Irritec S.p.A. (Italia). Compania din Turcia Arılı Plastik Sanayii A.Ș va demonstra o gamă largă de echipamente de irigare. Agroforța-M SRL va promova servicii pentru proiectarea, instalarea și întreținerea sistemelor de irigare.

Grupul de companii Eurochem va prezenta o selecție largă de îngrășăminte pentru dezvoltarea și creșterea productivității multor culturi. Silitră amoniacală și îngrășăminte cu azot vor fi, de asemenea, ofertate de producătorul rus АО «ОХК «УРАЛХИМ».

Compania din România Atlas Impex SRL va prezenta soluții tehnologice în domeniul zootehniei, iar compania Grădina Mărioarei împreună cu compania austriacă Prochaska vor oferi agricultorilor și grădinarilor echipamente profesionale de îngrijire a plantațiilor.

În cadrul expoziției, va avea loc concursul „Noutatea anului”, la care s-au înscris 26 de companii - producători și distribuitori de mașini și echipamente pentru sectorul agricol, industria, care vor prezenta pentru jurizare peste 40 de mostre de echipamente agricole de producție locală și străină pentru sectorul agroindustrial, precum și produse fitosanitare și îngrășăminte. Marele premiu va fi adjudecat pentru contribuția specială la modernizarea complexului agroindustrial din Moldova.

Ziua Tinerilor „Agrogenerație” va reuni tineri specialiști și studenți din domeniul industriei agricole care vor prezenta lucrări științifice, precum și inovații în domeniu.

Expoziţia-târg internaţională specializată de produse,

utilaje, tehnologii agricole şi meşteşuguri FARMER, ediţia a XXII-a

Expoziția-târg FARMER este un eveniment internațional destinat stimulării dezvoltării agriculturii din Moldova, promovării produselor autohtone și străine, misiunea căreia este avansarea gradului de competitivitate al sectorului agricol din Moldova și stabilirea contactelor cu potențiali parteneri locali și străini.

În acest an, la FARMER vor participa peste 240 de companii agricole, gospodării țărănești și de fermieri, asociații naționale de specialitate, organizații financiare și reprezentanți ai institutelor de cercetare, care vor prezenta tehnologii, materiale și instrumente pentru funcționarea eficientă a gospodăriilor agricole, precum și produse ale fermierilor moldoveni.

În pavilionul nr. 3, vizitatorilor le vor fi prezentate cele mai diverse produse crescute în gospodăriile țărănești, membri ai Federației Naționale a Fermierilor din Moldova și ai reprezentanțelor sale regionale.

Nuci, soiuri noi și puieți de nuci vor fi disponibile la standul membrilor Uniunii Asociației Producătorilor de Culturi Nucifere din Republica Moldova.

Expozanții vor prezenta o selecție largă de nutrețuri combinate, material semincer, hibrizi și medicamente veterinare.

Compania Mărculești Combi SA va demonstra în cadrul expoziției o linie de furaje granulate pentru animale și păsări. Sum Agro Service SRL (sponsorul înregistrării specialiștilor la expoziția FARMER și distribuitorul oficial al celor mai mari producători de medicamente veterinare: Ceva Sante Animale, Kilco. Vapco, Reefco, Danisco etc.) va prezenta produse necesare pentru întreținerea animalelor și păsărilor: acidifianți, neutralizatori de micotoxine, antioxidanți, dezinfectanți, antibiotice și vitamine.

Semințe cu un potențial randament ridicat de porumb, floarea soarelui, mazăre și alte culturi vor fi disponibile la standul Limagrain Moldova SRL (reprezentant oficial al companiei franceze Limagrain Europe). Semințe, răsaduri și îngrășăminte vor fi, de asemenea, prezentate de Syngenta SRL, SEED-TRADE S.R.L. și alte companii.

Accesul la sursele de finanțare este vital pentru dezvoltarea unui sector agricol competitiv. Băncile comerciale „Moldova-Agroindbank” S.A. și „Procredit Bank” S.A. vor propune  împrumuturi pentru gospodării de fermieri și întreprinderi agricole mici.

În cadrul expoziției FARMER vor fi organizate mai multe evenimente captivante.

Printre acestea se înscrie concursul «Fermer-lider», al cărui scop este  de a promova produsele locale organice și de a aplica tehnologii inovatoare în procesul de producție. Aici vizitatorii vor beneficia de oportunitatea de a afla metode moderne în agricultură, soiuri noi de plante și alte realizări ale fermierilor din Republica Moldova.

Tradițional, la Târgul «Toamna de Aur» vizitatorii vor cumpăra cele mai proaspete, gustoase și ecologic curate direct de la producător – legume, fructe, precum și puieți, răsaduri și multe altele.

La expoziția de animale și păsări de rasă „ Animal Show” vor fi prezentate cele mai bune rase de animale și păsări.

Programul de afaceri al expozițiilor MOLDAGROTECH (autumn) și FARMER

Expoziția-târg FARMER va deveni o platformă pentru activitatea Proiectului Uniunii Europene de dezvoltare a zonelor rurale din Republica Moldova. Scopul proiectului este de a crea un mediu de afaceri competitiv, modern și durabil în sectorul agricol al țării noastre. Printre obiectivele proiectului: creșterea componentei inovatoare a agroindustriei, înlesnirea accesului produselor locale pe piețele externe, introducerea standardelor de calitate și certificare. La proiect pot participa fermieri, reprezentanți ai institutelor de cercetare, școli profesionale și firme agricole din țară.

În cadrul programului de afaceri al expozițiilor MOLDAGROTECH (autumn) și FARMER vor avea loc conferințe științifice, seminare cu participarea specialiștilor din comunitatea științifică de specialitate și expozanți.

Pe agenda sunt incluse teme importante pentru sectorul agrar: biotehnologia modernă de creștere a animalelor de fermă, combaterea dăunătorilor în podgorii în condițiile climatice din 2019, soiuri de perspectivă de mere, producția de material săditor devirusat și multe altele.

Specialiștii Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului din Republica Moldova și ai Centrului de Stat pentru Certificarea și Aprobarea Produselor Fitosanitare și Îngrășămintelor vor informa în detaliu despre gestionarea produselor fitosanitare cu regim strict reglementat.

Fondul internațional pentru dezvoltare agricolă (IFAD) va organiza o masă rotundă cu privire la măsurile de creștere a productivității agricole și adaptarea la schimbările climatice, precum și oportunitățile de finanțare în cadrul programelor IFAD. Iar Proiectul Livada Moldovei va organiza un seminar dedicat problemei finanțărilor în agricultură, oferite de partenerii externi.

Institutul de Fitotehnie Porumbeni va prezenta noile aspecte tehnologice de cultivare a porumbului și perspectivele extinderii hibrizilor de marca Porumbeni.

Agro-Place SRL va organiza un seminar privind posibilitățile de promovare a fructelor moldovenești pe piețe noi.

 

IMPORTANT!

Expozițiile MOLDAGROTECH (autumn) și FARMER atrag, în mod tradițional, un număr mare de vizitatori. Pentru a economisi timp și a vizita expozițiile, înregistrați-vă aici, primiți un bilet de intrare pentru toate cele 4 zile de desfășurare a expoziții și catalogul participanților din acest an.

Deschiderea oficială a expozițiilor va avea loc pe 16 octombrie, ora 11:00, pavilionul nr.2.

Deschiderea oficială a expozițiilor va avea loc pe 16 octombrie 2019, ora 11:00, pav. nr.2.